Välkommen till MoneyHacker!

Jag startade den här bloggen eftersom jag vill dela med mig av de knep och tips som jag själv har lärt mig genom åren för att förbättra min egen privatekonomi.

Själv lärde jag mig varken i skolan eller hemifrån hur jag på ett smart och enkelt sätt kunde få mina pengar att jobba för mig. Det har lett till att jag har fått jobba väldigt hårt för mina pengar, fram till jag en dag lärde mig hur det fungerade.

Idag vet jag hur jag kan få mina pengar att jobba åt mig, även när jag sover. Det enkla svaret var att investera pengarna på börsen, i fonder och aktier. Tidigare trodde jag alltid att investeringar var svårt och krångligt, men faktum är att allt är så enkelt idag.

Mina egna mål med sparandet

Anledningen till att jag sparar pengar och investerar i aktier och fonder är för ekonomisk frihet- och trygghet. På lång sikt hoppas jag att helt kunna leva på mina aktieinvesteringar men jag vill även bygga upp min ekonomiska trygghet.

I dagsläget betalar faktiskt avkastningen en stor del av mina kostnader och jag känner framförallt en stor ekonomisk trygghet från mitt sparande.

Jag hoppas att min blogg kan hjälpa dig att komma igång och att du får svar på de funderingar du har kring investeringar. Om du undrar något får du gärna skicka ett mail, jag tar gärna emot tips på saker att skriva om!

Lycka till med dina investeringar och mål! 🙂

Kontakta mig: info@moneyhacker.se

hur mycket pengar behöver man för att sluta jobba